Pamje Frikë.Suese, Kështu E Ka Rregulluar Shtëpinë Për Hallow.Een Nora Istrefi!

Pamje Frikë.Suese, Kështu E Ka Rregulluar Shtëpinë Për Hallow.Een Nora Istrefi!

Halloween është festa e dytë në botë që ka shpenzime më së shumti. Përveç kostumeve, maskave, dhe makijazheve të ndryshme, kujdes i veçantë në këtë ditë feste njerëzit i japin edhe dekorimit të ambienteve ku jetojnë apo punojnë,Këngëtarja Nora Istrefi është përkujdesur që në shtëpinë e saj të ndjehet shumë ‘frika’ e Halloween-it.Në oborrin e shtëpisë janë vendosur maska të lugatëve, kunguj, tullumbace me ngjyra të errëta dhe rrjeta të shumta të merimangave.Videot ku shihen dekoret e shtëpisë, Nora i ka publikuar në InstaStory. Shtyp ne rek lame dhe shih instastoryn.