Pamje me dron, kështu duket Durrësi pas tërmetit (VIDEO)

Pamje me dron, kështu duket Durrësi pas tërmetit (VIDEO)

Shtete nga të gjithë vendet e botës kanë dërguar ndihma financiare që të rindërtohet sa më shpejt qyteti bregdetar së bashku me vendet e tjera të shkatërruara.

Se sa i dërrmuar është qyteti i Durrësit nga tërmeti mund të e shihni nga këto pamje me dron shtype rekl,am dhe shiko vide,on: