Pamje qe t’prekin shpirtin.. / Lutjet për 8-νjeçarin MATEO, qytetαrët ndezin qirinj në ѕhkαllët e Kryeministrisë

Pamje qe t’prekin shpirtin.. / Lutjet për 8-νjeçarin MATEO, qytetαrët ndezin qirinj në ѕhkαllët e Kryeministrisë

Mbrëmjen e sotme në shkallët e Kryeministrisë janë ndezur qirinj nga qytetarët e kryeqytetit për vogëlushin 8-vjeçar Mateon i cili u v ra nga mos tra Klodian Çalamani.

Të shumtë qytetarë madje disa prej tyre me lot në sy luten që shpirti i Mateos të prehet në paqe, ndërsa i bëjnë thirrje institucioneve që të reagojnë duke i dhënë ndëshkimin maksimal 38-vjeçarit.

“I përshëndes qytetarët që kanë marrë pjesë në këtë përkujtim të vogël të këtij djali të vrarë nga një mostër. Ne të gjithë jemi prindër dhe kjo është e pafalshme që një fëmijë të vritet në mënyrë barbare dhe jam shumë i prekur dhe i tronditur sepse edhe unë kam fëmijët e mi. Këtu është faji kryesor në Kryeministri, ajo mo stër duhet të ishte në burg sepse ai kishte disa kr ime.

Policia e Shtetit nuk i njeh kriminelët dhe njerëzit po jetojnë mes kriminelëve dhe Shqipëria është kthyer në një spital psikiatrik të madh. Ne nuk reagojmë për të parandaluar krimin, sepse Kushtetuta e ka kush kryen krim duhet të shkojë në burg pavarësisht mend ka apo ska. Shteti duhet të marë masa. Qeveria të lëshojë drejtësinë që të veprojë, sepse këta po bëjnë peng drejtësinë”, tha një qytetar.