Pamje të rë nda/ Punonjësi shkon për ta ushqyer, luani i shq yen dorën

Pamje të rë nda/ Punonjësi shkon për ta ushqyer, luani i shq yen dorën

Të kujdesesh për kafshët e kopshtit zoologjik është një punë sa e veçantë dhe e bukur aq edhe e rrez ikshme kur vjen momenti për të ushqyer kafshët e egra, e një nga to është edhe luani. Një punonjës i kopshtit zoologjik në Pakistan nuk ishte me fat pasi në momentin që po ushqente luanin, ky i fundit i shqeu dorën shtypeni rekl,am dhe shiko videon