Pamje të rralla, Monika Kryemadhi pas lindjes së djalit dhe Ilir Meta.. (Video)

Pamja e mëposhtme është shkëputur nga një intervistë që kryetarja e LSI Monika Kryemadhi ka dhënë vite më parë, kur në jetë ka ardhur Besari, djali i familjes Meta.Në atë kohë kryeministër, Meta ka shkruar në maternitet dhe ka pagëzuar fëmijën me emrin Besar. Ndërkohë, pas lindjes Monika Kryemadhi ka përshkruar emocionet e ardhjes në jetë të djalit të saj.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…