Pamje të rralla të familjes Jashari, 3 javë para se të su lmohej nga Serbia (Video)

Pamje të rralla të familjes Jashari, 3 javë para se të su lmohej nga Serbia (Video)

Për herë të parë është pub likuar video e rrallë të familjes së Adem Jasharit, e re alizuar vetëm 3 javë para su lmit të serbëve më datën 5-6 mars 1998.“27 janar 1998, këto janë pamjet e s ulmit të parë të serbëve ndaj Familjes Jashari. Në çdo vend shih en vri ma të mbetura të p lumbave por e gjithë Familja Jashari, shpëtuan nga s ulmi”, kështu e fillon rr ëfimin televiziooni zviceran SRF ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: