Pamje të tmerrshme: Ky ishte tërmeti më i madh që ndodhi me shkallë 9.1, lëkundi ndërtesat shumë katëshe

Një video tregon se si ndërtesat lëkunden nga fuqia e tërmetit që ishte me magnitudë 9.1 shkallë të Rihterit në Japoni

Japonia në vitin 2011 ishte goditur nga një tërmet i fuqishëm me magnitudë 9.1 shkallë të Rihterit, duke lënë shumë pasoja.

Mbi 15 mijë persona kishin vdekur nga ky tërmet dhe 2500 të tjerë janë raportuar të humbur shtype rekl,am dhe shiko vide,on: