Pamje trond.itëse, shqiptari ndërron jetë nga Covid, mjekët e lënë me të gjallët në dhomë për disa orë

Një den oncim i forte eshte bere nga disa familjare te nje pacioenti me Covid te shtruar ne spital.

Ngjarja ka ndodhur në Mitrovicë, ku sipas familjarëve një pacientrë që ka ndë rruar jetë është lënë për orë të tëra në dhomë me pacientë të tjerë ne jetë.

Mësohet se edhe policia është prezente dhe sipas tyre v rrimi kryhet sonte, mirëpo si duket personeli spitalor nuk është në dijeni të procedurave ngase trupi ka 3 orë që nuk është larguar nga dhoma ku trajtohen edhe pacientë të tjerë.