Pamjet brenda dhomës së çiftit që u vetëhe lmua 5 ditë pas dasme, nuk kishin hequr akoma zbukurimet. Paja e pa hapur akoma (Video)

Pamjet brenda dhomës së çiftit që u vetëhe lmua 5 ditë pas dasme, nuk kishin hequr akoma zbukurimet. Paja e pa hapur akoma (Video)

Askush nuk di të thotë pse çifti i ri i sapomartuar, Olsian dhe Rezarta Hajdari u vetëhe.lmuan mbrëmjen e të enjtes vetëm 5 ditë pasi kishin bërë edhe dasmën. Nëna e dhëndrit të ri, që o lu.fton me jetën në spital, ka gjetur ciftin në gjendje të rë.ndë në banesë dhe ka lajmëruar të afërmit e policinë.
shtepia-librazhd shtype rekl,am dhe shiko vide,on: