Pamjet brenda hotelit gjerman, ku po qëndron Mbreti “Rama X” me 20 femrat e haremit

Mbreti i Tajlandës, Maha Vajiralongkorn, i njohur si Rama X po kalon periudhën e karantinës në një hotel luksoz në Gjermani, pikërisht Grand Hotel Sonnenbichl.

Mbreti i kritikuar shpesh për karakterin dhe mënyrat e tij ekscentrike, ka marrë me vete edhe 20 gratë e tij, ku vetëm e katërta, Suthida, quhet si partnerja zyrtare, ndërkohë që pjesë e 119 personave që e shërbejnë janë kthyer në vendlindje nga frika se mund të kenë marrë koronavirusin sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: