Pamjet kur Njësia speciale e Kosovës detyrojnë shoferin e BMW të largojë xhamat e zi, Ja reagimi

Patrolla e Policisë së Kosovës u vendos në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë për të k.ontrolluar automjetet që mund të kenë mjete apo persona të d.yshimtë brenda. Dy vetura me xhama të e.rrësuara ndalen nga patrolla dhe k.ontrollohen në d.etaje. Më pas, policia i d.etyron shoferët që folitë e z.eza të xhamave të hiqen pasi në këto raste nuk ka qenë e l.ejuar të v.endosen shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.