Pamjet që po bëjnë “namin” në rrjet, fëmija rrë mben autobusin në qytetin shqiptar dhe ala rmon të gjithë (Video)

Pamjet që po bëjnë “namin” në rrjet, fëmija rrë mben autobusin në qytetin shqiptar dhe ala rmon të gjithë (Video)

Një fëmijë ka rrë-mbyer një autobus në komunën e Skënderajt në Kosovë, duke ala rmuar jo vetëm shoferin, por edhe të pranishmit në atë moment.

Një pamjet e publikuara nga mediat kosovare shihet se si minoreni nis autobusin teksa 2 persona mundohen ta ndjekin për të ndaluar mjetin.

E gjitha ngjarja është filmuar nga kamerat e sigurisë së një biznesi aty pranë ja dhe video shikojeni: