Pamjet që të përlotin nga Turqia/ Babai mbron fëmijët me trup, sipër i bien rrë.nojat e pallatit, vd.esin të tre (Video)

Pamje tr.agjike dhe rr.ëqethëse vijnë nga Turqia pas tërmetit 6.8 të shkallës Rihter që tro.nditi vendin. Video e dhi.mbshme e një babai të zënë poshtë rrë.nojave po i përlot të gjithë.

Siç duket edhe nga pamjet poshtë tij janë fëmijët, të cilët ai ka tentuar që t’i mbrojë me trup por pa rezultat ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: