Pamjet rrënqethëse me dron/ I boshatisur dhe mes heshtjes, rrë nojat që la pas tërmeti trag jik në Durrës (Video)

Pamjet rrënqethëse me dron/ I boshatisur dhe mes heshtjes, rrë nojat që la pas tërmeti trag jik në Durrës (Video)

yteti i Durrësit vijon që të jetë në pa nik dhe fr ikë pasi lëk undjet e tërmetit kanë vijuar prej së martës në mëngjes edhe pse me itensitet më të ulët.

Report Tv sjell pamjet me dron nga qyteti bregdetar këtë ditë diele, ku mbizotëron heshtja, teksa një pjesë e qytetarëve janë larguar në qytete të tjera te të afërmit e tyre shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: