Pamje:Vajza E Koma Ndantit Të UÇK-Së Që Po “Çm.End” Rrjetin (Video)

Donika përveç që karakterizohet nga një hijeshi e rrallë, posedon linja trupore tejet seksi që i ekspozon në Instagram, duke e “ndezur” rrjetin.Bukuroshja nga Drenica, është mjaftë aktive në rrjetet sociale duke treguar hiret e saj dhe të gjitha mediat janë duke folur për të.Per me teper binduni vet duke .…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn