Paralajmërimi i ekspertit kinez për Europën: Përgatituni, ja sa mund të zgjasë virusi i ri

Një ekspert kinez për sëmundjet infektive tha se Europa duhet të heqë dorë nga ideja që pandemia e Covid-19 do të përfundojë së shpejti dhe në vend të kësaj të përgatitet për një betejë që mund të zgjasë deri në dy vjet.Paralajmërimi – nga Zhang Wenhong, kreu i ekipit të ekspertëve klinikë të Shangait për Covid-19, erdhi ndërsa vendet evropiane, per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte