Paralajmëron Serbia: Kurti po bëhet gati për lu’ftë, Presheva…..

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka folur për propozimin e Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, për ta bërë ushtrinë të obligueshme. NË një intervistë, ku Vulin shpreh gjuhë të urre’jtjes dhe ra’cizëm, thotë se Kurti po e përgatit ushtrinë për ko’nflikt me Serbinë dhe thotë se këtë projekt do ta financojë edhe Perëndimi. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte