Parashikimet s’janë të mira/ Pritet edhe në Shqipëri, stuhia e paralajmëruar nga Agjencia Meteorologjike, ja kur

Parashikimet s’janë të mira/ Pritet edhe në Shqipëri, stuhia e paralajmëruar nga Agjencia Meteorologjike, ja kur

Stuhia e paralajmëruar nga Agjencia Meteorologjike “Severe Weather” të enjten ka g od itur Kroacinë.

Pritet edhe në Shqipëri! Stuhia e paralajmëruar nga Agjencia

Në Sllavoni veçse ka filluar stuhia e cila ka rr ëzuar pemë e ka dëmtuar makina dhe po ashtu ka ndërprerë energjinë elektrike.

As Split nuk qëndron hiq më mirë, shkruan Indexhr. E gjithë Kroacia të enjten do të goditet nga moti i keq, dhe sipas njoftimeve, më e keqja do të jetë në Adriatik.