Parashikimi: Nëse nuk e bën këtë, Avdullah Hoti moc ionin e ka të garantuar, ky është synimi i Thaçit

Parashikimi: Nëse nuk e bën këtë, Avdullah Hoti moc ionin e ka të garantuar, ky është synimi i Thaçit

I dërguari special i presidentit amerikan Dondald Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell ka konfirmuar se Kosova dhe Serbia do të takohen me 2 shtator në Shtëpinë e Bardhë.Në njoftimin e bërë, Grenell nuk ka dhënë shumë hollësi se çfarë pritet të ndodhë në takimin mes Kosovës dhe SerbisëTakimin e shatorit në SHBA e kanë mirëpritur presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri, Avdullah Hoti.Por ajo që mbetet ende e paqartë është se a do të marr pjesë Thaçi në takimin e shatorit, dhe se kush do të jetë udhëheqës i delegacionit të shtetit të Kosovës.