Pas arre stimit të “zogut të Tiranës”, gazetarja e njohur habit me deklaratën: Sa mirë që kemi zogj Tirone dhe jo vetëm

Ironi e thellë ka qenë ajo e gazetares së njohur Beti Njuma, e cila ka reaguar për arr.estimin e Hermes Nikajt, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës”.

Përmes një postimi në Facebook, Beti Njuma ironizon operacionin e policisë, duke shkruar: “Amin që ka zogj Tirone që policia të zbardhë detaje të rëndësishme” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: