Pas decentralizimit Kosovën e pret ndarja e ndarja sjell luftën, a jeni gati??

Keni ofru e ofertu planin A, B, C pastaj 3+1, 4+1, dhe 5+1 për ndarje të Kosovës.
Keni vendos me ba flamur pa histori, që në histori t’i vendosni emrat e juj.
Keni ba Kushtetutë ku nuk lejohen ndryshimet më të rëndësishme për Kosovën pa 2/3 e 2/3-tave, pra pa Serb.
Për tekat e juaja e protagonizëm ne e kemi edhe një dëshmor që ra në Veri të Mitrovicës. Dritë pastë shpirti i tij. PEr te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte