Pas hartës së publikuar nga Rama, Kosova shfaqet si pjesë e Serbisë edhe në libra në Shqipëri

Pas hartës së publikuar nga Rama, Kosova shfaqet si pjesë e Serbisë edhe në libra në Shqipëri

Pas publikimit të pamjeve nga kryeministri Rama, ku Kosova shfaqej si pjesë e Serbisë po e njëjta hartë gjendet dhe në librat shkollorë.Denoncimi vjen nga ish-kryeministri Sali Berisha i cili shkruan se një nxënës dixhital ka denoncuar aktin e tradhëtisë kombëtare të Edvin Mafise, të cilin Beogradi e ka shtamosur dhe në tekstet shkollore të Shqipërisë!Kjo hartë, është vënë re nga nxënësi në qytetin e Ballshit në tekstin e Qytetarisë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: