Pas lajmit që t’ronditi publikun, kolegët zbulojnë ç’po ndodh me Muharrem Ahmetin

Pas lajmit që t.ronditi publikun, kolegët zbulojnë ç’po ndodh me Muharrem Ahmetin. Në fillim të muajit tetor t.ronditi publikun lajmi se këngëtari shumë i dashur dhe i pëlqyer nga të gjithë, Muharrem Ahmeti nuk ishte mirë nga ana sh.ëndetësore. Ka kaluar më shumë se një muaj nga ky lajm dhe Muharremi deri tani nuk është shfaqur në ekran, ç’ka i ka shqe.tësuar fansat për gj.endjen e tij shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.