Pas ndarjes nga Mozzik dhe një vit pasi lindi Hanën, Loredana habit me planet për t’u bërë sërish NËNË!

Ndonëse është ndarë nga Mozzik, babai i fëmijës, Loredana po planifikon të bëjë fëmijë të tjerë. “E di çfarë do të thotë të kesh një fëmijë. Për mua nuk ka asgjë më të rëndësishme në botë se vajza ime”, ka thënë Loredana gjatë një interviste për mediat gjermane. “Dua të kem të paktën katër fëmijë. I dua ata. Janë kuptimi i jetës” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: