Pas nda rjes nga Mozzik, Loredana ne krahët e këtij personi

Pas nda rjes nga Mozzik, Loredana ne krahët e këtij personi

Reperja nga Zvicra, Loredana Zefi, që po tenton me çdo kusht të bëjë emër në tregun muzikor gjerman, prej kohësh është shumë prezente në mediat vendore, por edhe ato të Zvicres e Gjermanisë.Mjaftë bujë bëri edhe marrëdhënia e Loredanes me reperin Mozzik dhr ardhja në jetë e vajzes së tyre, Hana.Marrëdhënia e dyshes në fjalë ka përdundur dhe pas ndarjes nga Mozzik, Loredana po mbështetet tek,.Artikullin e polote mund ta shihni pasi te hiqet r3kl,ama, perndryshe kl,ik0ni mbi te!