Pas premtimit të Erdoganit, ambasadori i Katarit jep lajmin e madh: Do të ndërtojmë shtëpitë e shembura (Video)

Ambasadori Katarit në Shqipëri, Ali Bin Hamad Al-Mari ka parë në terren dë met e tërmetit duke qenë prezent në shpërndarjen e ndihmave emergjente. Nga Shijaku në një intervistë për Top Channel, ai flet edhe për fazën tjetër të ndihmës që do të japë shteti Katarit.

Muhamed Veliu: Zoti Ambasador si e keni përjetuar ju personalisht këtë fatkeqësi që i ka ndodhur Shqipërisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: