Pas protestës me tenxhere: Thaçi nuk kërkon gjendje të jashtëzakonshme, Kurti kthen Veliun, LDK fal Kurtin, SHBA nuk kërkon heqjen e taksës

Pas protestës me tenxhere: Thaçi nuk kërkon gjendje të jashtëzakonshme, Kurti kthen Veliun, LDK fal Kurtin, SHBA nuk kërkon heqjen e taksësPas protestës me tenxhere: Thaçi nuk kërkon gjendje të jashtëzakonshme, Kurti kthen Veliun, LDK fal Kurtin, SHBA nuk kërkon heqjen e taksës
Po bojmë hajgare se veç veshtë na i keni shurdhu. se kujt palla si han per ju
Tag najkan bon pak hajgare Shtype rek1amen dhe shiko videon me hajgare