Pas s.eksit, Rina Balaj nxjerr pamje in.time me mashkullin me të cilin kreu marrëdhënie kompania ia bën gjemen asaj.. (Video)

Pas s.eksit, Rina Balaj nxjerr pamje in.time me mashkullin me të cilin kreu marrëdhënie kompania ia bën gjemen asaj.. (Video)

Reperja Rina Balaj ka publikuar një foto në rrjetet sociale pas aktit intim. Këngëtarja shihet krah një mashkulli të mbushur dhe me mjekër.“Foto pas s eksit,”- shkruan reperja krahas postimit.Foto e publikuar nga RinaS’e dimë nëse këtë foto reperja e ka publikuar pa dashje këtë foto, apo ka dashur të ndajë vërtet këtë gjë kaq i ntime me ndjekësit e saj në Instagram shtype rekl,am dhe shiko vide,on