Pas sëm undjes së rëndë, vjen lajmi i m adh për Mirush Kabashin

Një muaj më parë në media qarkulloi një foto e aktorit të madh të skenës shqiptare Mirush Kabashi i cili ndodhej në ambientet e një spitali ku ai ishte në një karrige me rrota.

Mjeshtri i madh sapo kishte dalë nga një seancë radi oterapie pasi vu ante nga prej dy vitesh nga një sëmu ndje e rëndë.

Dhe sot 72 vjeç ai nuk e ka humbur besimin dhe shpresën sepse edhe në atë gjendje ai ka pozuar duke buzëqeshur teksa shfaqet në rrugët e kryeqytetit, i veshur sportiv, por i ndihmuar nga një shkop për të ecur.

Kabashi shoqërohet nga bashkëshortja e tij.