Pas sherrit me Fifin, Graniti zihet keq dhe me Arjolën/ Ti më ke provokuar mua….

Pas sherrit me Fifin, Graniti zihet keq dhe me Arjolën/ Ti më ke provokuar mua….

Një debat i ashpër mes Granitit dhe Arjola Demirit ka ndodhur tani në shtëpinë e Big Brother VIP Albania.

Ish-futbollisti nga Kosova është shprehur se Arjola Demiri e ka pro vokuar.

Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak aktores nga Tropoja, e cila ka shpërthyer ndaj tij, duke thënë se as nuk e sheh në asnjë moment me atë sy dhe ajo çfarë thotë Graniti nuk është aspak e vërtetë.

Aty lindi edhe një debat me Semin, ku sipas Granitit edhe Semi e ka provo kuar vetë e para.

Tutje, ai është shprehur se edhe Einxhel Shkira e ka provokuar, edhe pse me të ka dashur të krijojë një shoqëri, duke qenë se njohin njerëz të përbashkët jashtë.