Pas shumë debatesh, Donaldi na la pa fjalë me veprimin e tij ndaj Monikës (Pamje)

Pas shumë debatesh, Donaldi na la pa fjalë me veprimin e tij ndaj Monikës (Pamje)

Mbrëmjen e djeshme, Donaldi i është afruar Monikës, me të cilën ka patur përpl’asje të shumta brenda shtëpisë së BBV, i ka hedhur dorën në qafë dhe i ka kërkuar falje./pamjet meP0SHT

Një xhest shumë qytetar nga ana e Donaldit, i cili është në qendër të vëmendjes si brenda shtëpisë ashtu edhe për publikun jashtë.

Monika i është përgjigjur: “T’a kam thënë që je njeriu që kam dashur më shumë këtu brenda”.

“Njeriu që kam dashur” nuk është njësoj me “njeriu që dua”, kjo ndoshta tregon që Monika nuk i kapërdin dot për plasjet me Donaldin dhe ndoshta do vazhdojë të flasë për të me banorët e tjerë./pamjet meP0SHT

Shumë komente nga publiku pas xhestit të Donaldit: “Kur të dalësh Donald do e shikosh çfarë ka thënë e çfarë ka bërë për ty ajo”.

Dikush tjetër ka aluduar se Donaldi ka kërkuar falje, sepse është në rrezik eliminimi, duke komentuar: “Është në nominim, prandaj”.

Dikush tjetër shkruan të mos merret me të (me Monikën). Fakt është që na pëlqen shumë xhesti i Donaldit. Të dish të kërkosh falje është forcë dhe asnjëherë dobësi.