Pas shumë Kohe: 75-vjeçarja Zvicerane tregon arsyen pse e v‘rau 7-vjeçarin nga Kosova

Ajo ka treguar arsyen se pse e kishte kryer këtë a.kt. Në një bisedë telefonike me ‘Telebasel’ 75-vjeçarja ka thënë se v.rasjen e ka kryer për të marrë vëmendjen e autoriteteve. Pas v.rasjes, ajo ka telefonuar transmetuesin lokal “Telebasel” dhe një punonjësi i ka thënë: “Unë sapo e v.rava një fëmijë”. Jam larguar me dh.unë nga banesa ime dhe nuk kam më të drejt të kthehem në banesën time. Askush nuk më dëgjon nga autoritetet me p’oshtë shihni pamjet.