Pas sqarimit të Olsit, flet vëllai i Rezartës: Siç iku motra ime nën dhe, ashtu do iki dhe ai

Pas sqarimit të Olsit, flet vëllai i Rezartës: Siç iku motra ime nën dhe, ashtu do iki dhe ai

Një ditë pasi Olsi Hajdari sqaroi për herë të parë për Klan Plus të vërtetën e hel mimit mist erioz të tij dhe nuses së ndj erë Rezartës, ka reaguar vëllai i 19-vjeçares.Reshit Xibrraku, vëllai i Rezartës, ka folur sot për gazetarët dhe është shprehur që dys hon për vra sje dhe nuk beson që motra e tij të jetë asf iksuar nga mangalli i lënë ndezur në dhomën e gjumit.Ai thotë se do të kërkojë drejtësinë, madje kë rcënon edhe kunatin, Olsin, i cili doli nga spi tali të dielën ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: