Pas tërmetit, Mihrije Braha rrugës për Shqipëri, por i ndodh e papritura qe nuk pritej!!

Pas tërmetit, Mihrije Braha rrugës për Shqipëri, por i ndodh e papritura qe nuk pritej!!

Pas tërmetit, Mihrije Braha rrugës për Shqipëri, por i ndodh e papritura qe nuk pritej!!
Pas tërmetit në Shqipëri, nga më i vogli deri te më i madhi u organizuan dhe ndihmuan familjet që u prekën nga tërmeti.Ndihmë të madhe padyshim dhanë edhe këngëtarët nga Kosova e Shqipëria.Këngëtarja e njohur Mihrije Braha, ka publikuar një video ku thotë se po shkon në Shqipëri për të ndihmuar.