Pas tërmetit tragjik, Brukseli i jep 15 milionë euro Shqipërisë

Pas tërmetit tragjik, Brukseli i jep 15 milionë euro Shqipërisë

Pas tërmetit të 26 nëntorit që mori jetë njerëzish e la të plagosur shumë të tjerë, Komisioni Evropian do i japë Shqipërisë një ndihmë prej 15 milionë eurosh.”BE është në solidaritet të plotë me Shqipërinë. Komisioni ka ndihmuar në mobilizimin e ekipeve të kërkimit me një staf prej prej më shumë se 200 personash nga disa vende të BE-së shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: