Pas vdekjes se burrit! S’kanë të ndalur lotët e Luiza Xhuvanit, merr lajmin e rëndë për të birin (Video)

Luiza Xhuvani nuk gjen qetësi. Pas arr.estimit të djalit për vr.asjen e katërfishtë në 2014, më pas vd.ekje e papritur e bashkëshortit, tani sërish lajm i rë.ndë nga biri i saj.

Gjykata e Gjirokastrës, i shtoi edhe 4 vite të tjera, duke e çuar në 39 vite heqje lirie, dë.nimin që ai ka për të shlyer.

Mbi Xhuvanin tashmë, rëndon edhe ak uza e shtype rekl,am dhe shiko vide,on: