Pasha Zotin e di që Albini ka qef me më qu mua në burg por do të..

“Ne nuk jeni entuziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bll okadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga. Çdo gjë që është në interesin e qytetarëve, ne nuk kemi me shku si opozitë bojk otuese dhe shkat ërruese”“Po jau heku gajlen Albini ma së shumti ka qef me qu Kadri Veselin e Hashim Thaçin në bu rg shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.