Pasi e pranoi që është në lidhje, juristja s ksi shqiptare rrëfehet për “premtimet” e të dashurit të saj

Ajo njihet tashmë si juristja më se ksi shqiptare e cila ka tërhequr gjithnjë vëmendjen me fotot provokuese ku tregon format perfekte. Redona Koçi pak kohë më parë pranoi se është në një lidhje dhe shumë e lumtur dhe së fundmi në një intervistë për “Panorama plus”, Redona tregoi se partneri i ka premtuar botën, por ku vjen puna tek martesa ajo nuk e aspiron diçka të tillë shtype rekl,am dhe shiko vide,on