Pasi E Takoi Me Ronaldon, Rama I Bën Befasinë Tjetër Aurelit Që U Hodh Nga Kati I 3-Të Gjatë Tërmetit

Pasi E Takoi Me Ronaldon, Rama I Bën Befasinë Tjetër Aurelit Që U Hodh Nga Kati I 3-Të Gjatë Tërmetit

Kryeministri Edi Rama ishte këtë pasdite në Kamëz, në banesën e re të Aurel Lalës.Vogëlushi u hodh nga kati i tretë i banesës në Thumanë, dhe arriti ti mbijetojë tërmetit tragjik. Gjatë bashkëbisedimit, Rama i premtoi vogëlushit se do të shkonin bashkë të hënën në shkollën e re.“Të hënën do vij unë të të çoj në shkollë, s’ka vonesë në shkollë, do shkojmë në orar. Se u thua unë jam ai shoku i Ronaldos, s’ka kështu….per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni