Pasi fitoi çmimin e rëndësishëm, çifti zvicerian “përndjek” LOREDANËN, reagon reperja SHQIPTARE: “Duhet të jesh e aftë…

Pasi fitoi çmimin e rëndësishëm, çifti zvicerian “përndjek” LOREDANËN, reagon reperja SHQIPTARE: “Duhet të jesh e aftë…

Ndërkaq, pas suksesit të saj, ka reaguar çifti zvicerian,të cilët e akuzuan Loredanën se u kishte vje’dhur mijëra franga.Petra se çfarë mendimi kanë për çmimin që fitoi Loredana. “Gjithçka po shkon kaq ngadalë. Deri më tani nuk kemi marrë asnjë cent. Nëse do të më takonte mua, ajo kurrë nuk do të merrte një çmim të tillë ja dhe video e Loredanes si ju pergjigj asaj shtype rekl,am dhe shiko videon: