Pasi i shfaqi femrat pa reç.ipeta, “Zjarr Tv” tani zh.vesh edhe…!

Televizioni shqiptar “Zjarr Tv” u bë i njohur duke transmetuar lajmet me spikere që flisnin ndërsa ishin të ve shura vetëm me një xhaketë duke dalë kështu to pless përpara kameras.
Televizioni arriti që për disa muaj të ishte një ndër temat më të diskutuara dhe jo vetëm në Shqipëri, pasi mori vëmendjen edhe të mediave të huaja por ka vendosur tani ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on