Pasi i shfaqi femrat pa reçipeta, “Zjarr Tv” tani zhvesh edhe…!

Televizioni shqiptar “Zjarr Tv” u bë i njohur duke transmetuar lajmet me spikere që flisnin ndërsa ishin të veshura vetëm me një xhaketë duke dalë kështu topless përpara kameras.
Televizioni arriti që për disa muaj të ishte një ndër temat më të diskutuara dhe jo vetëm në Shqipëri, pasi mori vëmendjen edhe të mediave të huaja shtype rekl,am dhe shiko vide,on