Pasi modelja se.ksi e tha troc qe ishte e lidhur me Robertin, Nora Istrefi bën reagimin që na la gojëh.apur

Tre ditë më parë, Xhesi deklaroi se ajo dhe Robert Berisha kanë qenë të lidhur, duke konfirmuar kështu lajmet që qarkullonin vitin e kaluar. Modelja shprehej se dëshiron që ata të rikthehen dhe do e dojë Robertin përgjithmonë.Në një status tjetër Xhesi sqaronte se nuk ia prishi martesën Robertit pasi ai dhe ish-gruaja ishin ndarë para se ata të lidheshin.Tre ditë, pasi iu përmend emri në këtë çështje, Nora ka reaguar dhe ashtu siç ajo di gjithmonë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: