Pasi Mozzik çfarë nuk tha për ndarjen e tyre, reagon LOREDANA, por bëri atë që s’pritej! Pse vallë?!

Ditën e djeshme, u publikua në media intervista e Mozzik me gazetën zviceriane “20 minuten”, ku reperi foli gjerë e gjatë për lidhjen e tij me Loredanën. Ai tregoi se gjërat mes tyre kishin ndaluar së funksionuari, por tha se pavarësisht të gjithave, ai do ta respektojë gjithmonë sepse është nëna e vajzës së tij dhe me të ka kaluar një kohë të bukur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: