Pasi ra në peshë Blerona nuk nd alet, çdo moment tregon f ormat

Është nga moderatoret më të ndjekura dhe më të pëlqyera.
Blerona Zeqiri për një dekadë të tërë në televizion, ka afruar me mijëra adhurues afër saj.Thjeshtësia, çiltërsia dhe pozitiviteti që ka, e kanë nxjerrë në dritë një vajzë të shëlqyer, punëtorë e shumë të talentuar.Për vite me radhë i shërben ekranit dhe publikut shqiptar, e që rrallë herë ka ndryshuar ndonjë gjë në emisionet e saj autoriale shtype rekl,am dhe shiko vide,on: