Pasi u martua, Gold Ag flet për herë të parë për vajzën që ia ‘vodhi’ zemrën

Lajmin e dha vetë ai duke postuar në rrjete sociale një foto të dy duarve të bashkuara në formë shqiponje, ku bien në sy unazat e martesës.“Faleminderit për urimet. Nuk doja vetëm unë që martesën ta mbanim të fshehtë, por edhe nusja. Në të ardhmen shpresoj ta shihni kush është. Do ta merrni vesh shpejt. Nuk është faji im, por ajo s’ka dëshirë të dalë në rrjete sociale. Nuk është diçka që dua ta mbaj fshehtë, por sa më fshehtë ta mbajmë, aq më shumë duhemi“.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME