PASl Bëri 39 Vite Në B Urg, ShpaIIet I Pafajshëm: SHlKONl Reagimin E Tij (Video)

Takohuni me Ricky Jackson, dë nimi për vr.asje i të cilit në vitin 1975 u bazua nga dëshmia e një fëmije 12-vjeçar.Me ndihmën e një Projekti të Pafajësisë në Ohio, ai u gjet i dë.nuar gabimisht.Gjykatësi përmbysi ak uzat që e ngarkojnë Jacksonin për vr.asje sepse dëshmia e djalit 12-vjeçar u gjet më vonë të jetë një gënjeshtër JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: