PDK: Arben Vitia dhe Xhelal Sveçla duhet të japin dorëheqje

Deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Valdete Idrizi, në një konferencë për media ka thënë se ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia dhe ushtruesi i detyrës së ministrit të Brendshëm, Xhelal Sveçla, duhet të japin dorëheqje, sipas saj, për shkak të dështimit të menaxhimit të karantinës në Qendrën e Studentëve.

“Karantina përbën një kufizim të përkohshëm të lirisë së lëvizjes, të individëve të pafajshëm, që mund të jenë ekspozuar ndaj infeksionit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME