PDK: Qeveria dështoi me riatdhesimin e qytetarëve, Vetëvendosje e braktisi diasporën

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, në konferencën për media, ka ngritur shqetësimin e mijëra qytetarëve të Kosovës, të cilët kanë mbetur jashtë vendit gjatë kohës së pandemisë, e që tani duan të kthehen në atdhe. Ajo tha se Qeveria e shkarkuar po ikë nga përgjegjësitë konkrete duke mashtruar qytetarët e diasporës SHT1PE RE1KAM DHE SH1KO V1DEON: