“Pëlqej çdo gjë te ty”/ Samiu ‘shkrihet’ në takim me Efin

“Pëlqej çdo gjë te ty”/ Samiu ‘shkrihet’ në takim me Efin

Takimin e radhës në studio, Efi e zhvilloi me Samiun, që i shprehu se ka një pëlqim të madh për të.

Nga biseda, ata nënkuptuan se kanë krijuar konfidenca dhe janë afruar me njëri-tjetrin gjatë kohës që kanë kaluar në prapaskenë.

Efi tha se nga sjellja e Samiut jashtë studios, kupton që ai është shumë i fokusuar te ai. Po ashtu, u shpreh se “jam e kënaqur nga fjalët e mira, por nuk mjafton me kaq”.

Tashmë, është vendimi i Efit, nëse do ta zgjedhë Samiun për një takim jashtë studios